Dek Lastri (Despacito Cover Versi Jawa) – Navis & Naora
EPISODES:
James Brown – I Feel Good (Cover by Navis) Ohh.. Ngene Toh Proses e Nggawe Karet NO THUMBS CHALLENGE !! Navis Ora Gelem Nyopot Iketan ADA KUNTILANAK! UJI NYALI DI HOTEL PALING ANGKER JAKARTA YANG KALAH HARUS JOGET JARANG GOYANG! | Try Not To Move Challenge Ft. Anastasia Gabriella | Reuni Bareng Teman-Teman Idol Junior A to Z Challenge With Romaria Sharoon & Jojo Mlaku Mlaku Nang Tebing Breksi Jogja Seru Seruan Di Car Free Day Jakarta #NavisVlog Navis Muntah Gak Kuat Nahan Ketawa! | Try Not To Laugh Challenge With Cyra Alesha PRANK CALL!! Ngisengin Orang Malam-malam Sampai Pada Kesel OM ARI BAPER DI PANGGIL OM OM SAMA NAVIS! | PARODI INDONESIAN IDOL 2018 Ora Mudeng! Wong Iki Ngomong Opo | Whisper Challenge TILAN 2005 ( Parodi Gombalan Dilan 1990 ) Q & A Live! Horee.. Akhirnnya Bisa Bertemu Dengan Fans Main Sama Baby Moonela, Naura, Aliya, Romaria Di Backstage Mom And Kids Awards Wong Jowo Mlaku-Mlaku Nang Hongkong #3 Major Lazer – Cold Water (Cover By Navis & Naora) Wong Jowo Mlaku-Mlaku Nang Hongkong #2 Rahasia Navis Di Bongkar Mamah! | Q & A with Mom Navis x Naora Cover DJ Khaled – I’m the One ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne Main Sama Baby Moonela, Naura, Aliya, Romaria Di Backstage Mom And Kids Awards Wong Jowo Mlaku-Mlaku Nang Hongkong #1 NAVIS Mirip Siapa? NAORA Mirip Siapa? | Gaya Artis Challenge Sentuh-Sentuh PIYE? (Touch Body Challenge) Shape Of You – Ed Sheeran (Cover by Navis x Naora) Indonesia Street Food Favorit Navis x Naora #2 INDONESIAN Street Food! Ndeso Tapi enak #Vlog1 Dek Lastri (Despacito Cover Versi Jawa) – Navis & Naora Sambalado Challenge!! Ternyata Romaria Jago Nyanyi Dangdut… KETEMU KARO MAS PAIJO NENG YOUTUBE FANFEST YOGYA Whats In My mouth, ADUH!!!!!!! Dicokot Nyakot.. Coldplay – Hymn For The Weekend ( Cover By Navis ) Ngeracik Minuman Super Aneh! Astaga.. Romaria Minum Sampai Habis | SMOOTHIE CHALLENGE Jikustik – Dia Harus Tahu ( Cover by Navis & Brian Jikustik) RICHEESE CHALLENGE! Nyobain Level 5 Naora Nyerah..

Dek Lastri (Despacito Cover Versi Jawa) – Navis & Naora

In this video

Dek Lastri (Despacito Cover Versi Jawa) by Alif Rizki (Paijo)

Vocal : Navis & Naora
Music : Aris Suwono
Videographer & Editor : Rendi Rhamadan

Ku ngerti dek koe mang wis bosen
Padahal aku wonge setia
Aku mung didakeke pelarian yeahh..
Wouwoo.. bubar…

Masalah ora wis wis dek
Jo mikirke awake dewe
Senajanngono ora bakal ku lali.. lali..
Aku tresno kowe ora sah dikongkon
Kowe Malah ngono dek
Opo iki jenenge takdir
Awake panas atiku gosong

Duh, loro untuku mikirno awakmu
Ket wingi bengi ra ono kabarmu
Opo koe lagi ora ono pulso

Oh yeahh yahh
Awaku wis koyo wong ora normal
Kowe ngomong aku “sante yo mas”
Len Aku salah ku ngaluk pangapuro

Dek Lastri, ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra ridho
Koe ninggalno aku opo koe tego?

Dek Lastri, ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
Awaku moh dewekan urip nang dunyo
Wes sue ora ketemu pengin carito
(Sue sue sue uwis sue)

Sak jujure ora relo aku ora trimo
Koe metu karo kae bocah
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)
Meh nganti kapan ngapusi awaku mbendino
Lungo purwokerto carito jebul koe ambek lanang liyo

De’e lungo lungo mbek wong liyo
Tegal brebes purwokerto
Semarnag lan suroboyo
Jogja ning malioboro
Bahagiakan koe senajan aku utang bank
Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank
Koe ninggalno aku pas lagi sayang sayange
Buka buka Instagram foto de’e mbek koe
Awakku moh pisah dek
Aku yo kudu piye
Tulung jelasno dek nang ndi salahe

Meh carito meh carito
Tapi ambe sopo
Atiku yo loro rapopo rapopo
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
Senajan tresno yowes ikhlas waelah
Oh yeah…

(Visited 127 times, 1 visits today)

Recommended Videos

Playlists Have This Video

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *